Comandă telefonic&WhatsApp: 0724 674 456

De ce sunt importante navigatiile auto?


Salutare, astazi vom discuta despre importanta navigatiilor auto, atat universale, cat si cele dedicate.

Acum sa va prezint principalele motive pentru care ar trebuii sa va ganditi sa alegeti un sistem de navigatie aftermarket: 

1) Sunt special concepute pentru habitaclul masinii tale

In primul rand, navigatiile gps dedicate sunt special concepute sa fie integrate natural in habitaclu. Ele se potrivesc perfect in bordul masinii avand dimeniunile si conectorii necesari si nu necesita adaptari sau modificari inestetice.

2) Dispun de spatiu de stocare integrat

Navigatiile auto vin cu spatiu de stocare integrat dar si cu slot pentru carduri de memorie. In timp ce stocarea hartilor pe telefon ocupa spatiu si se face destul de dificil, la navigatiile auto poti stoca hartile si le poti folosi oriunde si oricand.

3) Nu necesita o conexiune de date permanenta

Avand hartile stocate economisesti trafic de date si nu este nevoie de o conexiune permanenta la internet. Acest lucru este un avantaj major mai ales cand calatoresti in afara tarii si ai disponibil un volum de date limitat in roaming.

4) Sunt ergonomice

Navigatia dedicata este conceputa sa fie usor accesibila atunci cand conduci. Este plasata in centru panoului de bord, are un display de mari dimensiuni iar butoanele de meniu sunt mari pentru a putea fi accesate usor atunci cand atentia este acordata condusului.

In cazul telefonului este necesar un suport de prindere pe parbriz sau pe bord care alaturi de firul de alimentare devine foarte incomod de folosit.

Exista si riscul ca acesta sa se desprinda si sa nu ai pe cineva langa tine care sa te ajute sa il repozitionezi.

In cazul navigatiei dedicate nu vei avea niciodata aceasta problema, aceasta fiind fixata ferm in bordul masinii si fiind usor accesibila.

5) Informatiile vocale sunt mai usor de auzit

In cazul navigatiilor dedicate informatiile vocale sunt mai usor de auzit deoarece sunt redate in sistemul audio al masinii spre deosebire de telefon.

In cazul telefoanelor exista numeroase situatii in care acestea nu se conecteaza prin bluetooth la masina sau nu redau informatiile vocale din softul gps prin sistemul audio al masinii.

6) Permit modalitati de conectare multiple

Sistemele auto de navigatie prin gps permit modalitati variate de conectare prin Wi Fi, Usb, Bluetooth, Mirror link sau prin reteaua GSM.

7) Permit instalarea aplicatiilor folosite pe telefonul mobil

Navigatiile auto dotate cu sistemul de operare Android permit instalarea aplicatiilor pe care le folosesti si pe telefonul mobil fie ca vorbim de aplicatii GPS, social media sau cele pentru muzica.

In incheiere am dorii sa va rugam sa ne urmariti si pe retelele sociale unde puteti vedea mai multe poze/videoclipuri cu navigatiile universale sau dedicate comercializate de catre noi

Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCy2rXaxgBS_kkZcgvxOQSWQ?

Facebook - https://www.facebook.com/godcars.ro

Instagram - https://www.instagram.com/godcars.ro/

TikTok - https://www.tiktok.com/@godcars.ro?lang=en

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate