Comandă telefonic&WhatsApp: 077 377 55 20

Diagnoza OBD2 ELM327


 

In majoirtatea cazurilor, mai ales dacă nu avem prea multe cunoștințe tehnice in privința autovehiculelor apariția unui martor nedorit in bord ne face sa ne precipitam in găsirea unei soluții. De cele mai multe ori încercam sa cautam răspunsuri și informații in stânga sau in dreapta despre martorul respectiv, doar ca fără o diagnoza nimeni nu poate stii cu exactitate care ar fi problema cu adevărat. 

 Diagnoza prezentată de către mine nu este nici pe departe cea mai performanta, din punctul meu de vedere este o diagnoza de buget, dar dacă nu te interesează sa activezi vreo opțiune sau sa aduci modificări in calculatorul mașinii, aceasta diagnoza te poate ajuta in multe situatii nedorite. 
 Diagnoza de astazi este foarte comoda și ușor de folosit, mai jos va voi explica pașii pe care trebuie sa ii urmati pentru utilizarea acestei diagnoze: 

 Pentru început introduceți diagnoza OBD 2 ELM 327 in mufa autovehicului (se va aprinde un led roșu), apoi puteți pune contactul mașinii. Acum folosind un telefon cu android activati bluetooth-ul și împerecheati telefonul cu diagnoza (in cazul in care va este cerut un cod pin, acesta este “1234” sau “0000”). Acum puteți intra in aplicația Torque pe care trebuie sa o aveți instalată in telefon, iar din aplicatie puteți sa identificați orice cod de eroare sau sa ștergeți.

Sper ca v-am fost de folos cu aceste informatii si pentru orice nelamurire astept intrebari in sectiunea de comentarii de mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate