Comandă telefonic&WhatsApp: 077 377 55 20

Totul despre navigatiile universale


navigatie universala android godcars.ro blog

Salut, astazi vom discuta despre navigatiile universale care se regasesc pe unele automobile.

Fiecare dintre noi am vrut sa facem acest "upgrade" al sistemului multimedia actual de pe masina, dar de cele mai multe ori ne-am lovit de cateva probleme, printre care si pretul exagerat al unor modele de pe piata din Romania sau de timpul mare de asteptare pentru importul lor din China, eventual find nevoiti sa platim si alte taxe (vama, tva, etc). Aceste probleme eu consider ca le-am rezolvat si am incercat sa ofer cele mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Inca detin prima navigatie pe care am pus-o pe masina mea personala, asta s-a intamplat acum 3 ani de zile si nu am avut niciodata vreo problema cu aceasta, dar sa nu credeti ca este un brand cunoscut pentru ca la capitolul acesta navigatiile importate din China nu sunt cu nimic mai prejos decat navigatiile cu un nume mult mai cunoscut.

Eu incerc sa ofer cat mai multa calitate, intotdeauna testez in detaliu un produs inainte sa imi exprim parerea despre el si din aceasta cauza nu voi oferii niciodata produse pe care nici macar eu nu le-as cumpara, de cele mai multe ori ma pun in pielea cumparatorului si totodata ma intreb daca eu as cumpara acel produs sau nu inainte sa il vand mai departe la clienti.

Inainte de a achizitiona o navigatie pentru masina ta trebuie sa te documentezi foarte bine despre navigatia pe care urmeaza sa o achizitionezi in privinta dimensiunilor pe care le are aceasta, despre tipul mufei de conectare sau daca include in pachet o mufa adaptoare de conectare si despre specificatiile tehnice ale acesteia. La specificatii as vrea sa nu va lasati influentati de memoria RAM si memoria ROM pe care unii producatori au inceput sa o duca la un alt nivel, pentru ca din punctul meu de vedere este o exagerare, nu-ti foloseste la nimic 64GB memorie de stocare interna, atata timp cat nu ai o camera, iar la capitolul muzica avem mai multe variante de streaming audio ca niciodata. Despre memoria RAM, eu cred ca 1GB sau cel mult 2GB de memorie RAM este mai mult decat iti este necesar pentru aplicatiile utile pe care le voi folosii (google maps, youtube, spotify, facebook, instagram, tik-tok, eventual si unele jocuri desi nu cred ca pentru asta este conceputa o navigatie auto)

In incheiere vreau sa va multumesc celor care ati citit acest blog si am sa va las si un videoclip de prezentare al uneia dintre navigatiile universale pe care chiar si eu o folosesc pe masina mea persoanala.

Aveti grija de voi si de masina voastra!

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate